El   passat   cap   de   setmana   del   21   i   22   de   maig   el   Grup   de   Teatre   de   5   a   7    del   CCSANTS,   amb   la   direcció   de   M.   Josep   Sanchis   i   Josep   Leon, ens   va   oferir   dues   magnífiques   representacions   de   Trampa   per   a   un   home   sol ,   una   comèdia   de   misteri   de   Robert   Thomas   que   fou   molt aplaudida pel nombrós públic que va assistir a les dues funcions. Moltes felicitats a tots els actors, actrius, directors i a tota la resta de col·laboradors per la gran feina feta.
Fotografies d’en Salvador Jorba
Centre Catòlic de Sants   C/Antoni de Capmany, 72-76 (cantonada Jocs Florals)  08014  Barcelona    Tel. 93 3325037    info@ccsants.cat
CONTACTE CONTACTE ACTIVITATS ACTIVITATS
Actualitzat  15/03/2020
caminadeswfccs@gmail.com caminadeswfccs@gmail.com caminadeswfccs@gmail.com
scripts para webamsters
TRAMPA PER A UN HOME SOL
TEATRE
Obra completa
El   passat   cap   de   setmana   del   21   i   22   de   maig   el   Grup   de   Teatre   de   5   a 7    del   CCSANTS,   amb   la   direcció   de   M.   Josep   Sanchis   i   Josep   Leon, ens   va   oferir   dues   magnífiques   representacions   de   Trampa   per   a   un home   sol ,   una   comèdia   de   misteri   de   Robert   Thomas   que   fou   molt aplaudida pel nombrós públic que va assistir a les dues funcions. Moltes   felicitats   a   tots   els   actors,   actrius,   directors   i   a   tota   la   resta   de col·laboradors per la gran feina feta.
TRAMPA PER A UN HOME SOL
C/Antoni de Capmany, 72-76 (cantonada Jocs Florals)   08014  Barcelona    Tel. 93 3325037      info@ccsants.cat
Fotografies d’en Salvador Jorba
Centre Catòlic de Sants